English English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) English English
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

News

New locations Awards Environmental News View all

Events

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Blog

Autonvuokraus Helsinki hinta

Autonvuokraus Helsinki hintaKuinka paljon autonvuokraus Helsingissä maksaa? Tätä kysymystä pohtii moni, joka saapuu Helsinkiin lomalle tai muuten vain tarvitsee vuokra-autoa Helsingissä.

Kokosimme tähän artikkeliin tietoa autonvuokrauksen hinnoista Helsingissä. Lisäksi kerromme, miksi kannattaa vuokrata auto Helsingissä sekä annamme säästövinkkejä autonvuokraukseen.

Lue artikkeli, vuokraa meiltä helposti ja nopeasti auto ja tule tutustumaan kunnolla Suomen pääkaupunkiin Helsinkiin sekä sen kiinnostaviin lähikohteisiin!

Suunnitellessasi matkaa Helsinkiin tai ylipäätään liikkumista Helsingissä, auton vuokraaminen on loistava vaihtoehto. Vaikka Helsingissä ja sen lähipaikkakunnilla on suhteellisen hyvä julkisen liikenteen tarjonta, rajoittaa niillä kulkeminen kuitenkin liikkumistasi. Et voi liikkua täysin oman aikataulusi mukaan tai muuttaa suunnitelmia yllättäen. Liikkuminen etenkin poikkisuunnassa (idästä länteen tai lännestä itään) on hidasta ja hankalaa. Mitä kauemmas haluat ydinkeskustasta, sitä haastavampaa se on julkisella liikenteellä. Julkisella liikenteellä liikkuminen on myös aika kallista satunnaisille käyttäjille.

Siksi kannattaakin harkita auton vuokraamista Helsingissä.


Mountain landscape along the road to stelvio pass 2021 08 30 07 43 15 utc 50cm

Buckle Up and Discover Europe's Most Thrilling Roads!

Autolla Norjaan