français (France) English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) български български
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers Our Fleet Electric Vehicles

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

Blog

News

New locations Awards Environmental News View all

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Tervetuloa Green Motioniin

Meitä erottaa jäljet, jotka jätämme taakse

Vuonna 2007 Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustettu Green Motion on nyt tunnustettu maailman johtavaksi alhaisempien CO2-autojen ja pakettiautojen vuokraajana. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä vapaa-ajan että liike-elämän, mahdollisuuden nauttia arvokkaasta ajoneuvovuokrauksesta samalla kun autamme vähentämään tieliikenteeseen liittyvien maailmanlaajuisten hiilidioksidipäästöjen vaikutuksia.

Autojen ja pakettiautojen vuokrauspalvelut 60 maassa ja yli 600 toimipisteessä ympäri maailmaa tarjoavat jokaiselle sijainnille Green Motionilta odotettavissa olevan korkeatasoisen palvelun, joka tarjoaa laajan valikoiman ympäristöystävällisiä autoja vuokrattavana tarpeidesi mukaan. Olitpa sitten romanttisella reissulla tai perhe lomalla, tarjoamme autoja 4x4 maastureista pieniin VW Up:eihin.

Sen lisäksi, että tarjoamme vuokralle vähäpäästöisiä ajoneuvoja, meillä on kaikilla toimipisteillämme voimassa oleva kattava ympäristöpolitiikka, joka varmistaa, että kompensoimme hiilijalanjälkemme mahdollisuuksien mukaan ja pidämme ympäristövaikutuksemme mahdollisimman pieninä.

Vihdoin on mahdollista vuokrata vihreämpiä ajoneuvoja vihreämmältä yritykseltä.

Varaa nyt, niin voit tehdä autonvuokrauksen kanssamme millä tahansa maailman lentokentällä tai keskustan toimipaikoissa ja saada markkinoiden parhaat alennetut auton- ja pakettiautohinnat. Kiitos, että valitsit Green Motionin kansainvälisiin auto- ja pakettiautovuokraustarpeisiisi. Odotamme tapaamista pian ja ylitämme odotuksesi.

FI Green Motion Car Rental Green Heart 767x767

Ympäristökäytäntömme

Tunnustamme, että päivittäisellä liiketoiminnallamme on vaikutuksia ympäristöön. Sen lisäksi, että meillä on ympäristöystävällinen kalusto, meillä on myös ympäristöpolitiikka, jolla varmistetaan, että voimme tehdä paremman valinnan jostain. Pyrimme sisällyttämään ympäristövaihtoehdot liiketoimintapäätöksiimme ja ottamaan käyttöön vihreämpiä vaihtoehtoja mahdollisuuksien mukaan pääkonttorissamme ja koko maailmanlaajuisessa verkostossamme.

Vuokraa palkitulta yritykseltä