svenska (Sverige) English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) български български
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers Our Fleet Electric Vehicles

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

Blog

News

New locations Awards Environmental News View all

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Ryhdy yrityskumppaniksi

Yritysautojen ja pakettiautojen vuokraamisen tulee olla yksinkertaista, joustavaa ja kustannustehokasta. Siksi tarjoamme yritystilejä, joilla on oma tilinhoitaja ja helppokäyttöinen verkkoportaali, jotta voit hallita autonvuokrausta viemättä aikaa yritykseltäsi. Verkkoportaalissamme on järjestelmänvalvoja, joka voi tarkastella kaikkia käyttäjiä ja varauksia, ja voit sitten määrittää yksilöllisen sisäänkirjautumisen jokaiselle työntekijälle. Tämä säästää aikaa ja antaa sinulle täyden näkyvyyden tilisi toiminnasta.

Yritysautoihimme sisältyy uusimmat ajoneuvot, joiden CO2-päästöt ovat luokassaan pienimmät, joten jos haluat vähentää yrityksesi hiilijalanjälkeä, vastaus on Green Motion yritystili.

Vuokraa auto yritykselle green motion
Vuokra auto yritykselle green motion
FI Green Motion Car Rental Line of cars 767x767

Yritys- ja pakettiautovalikoimamme

Tarjoamme laajan valikoiman vähäpäästöisiä ajoneuvoja, mukaan lukien hybridi-, sähkö- ja vähäpäästöiset dieselajoneuvot, jotka auttavat vähentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä. Tarjoamme myös perinteisempiä ajoneuvoja ja työskentelemme useiden valmistajien kanssa, kuten Audi, BMW, Honda, Peugeot ja Toyota. Halusitpa vuokrata pakettiautoja tai vähäpäästöisiä autoja tiimillesi, ota yhteyttä keskustellaksesi siitä, miten Green Motion voi tukea yrityksesi tarpeita.

FI Green Motion Car Rental Corporate Account Managers 767x767

Tärkeimmät edut

 • Helppokäyttöinen yritysportaali
 • Oma tilijohtaja ja varausryhmä
 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat
 • Alhaiset hiilidioksidipäästöiset ajoneuvot vähentävät yrityksesi hiilijalanjälkeä
 • Toimitus- ja noutopalvelu vakiona
 • Vakuutusvaihtoehtojen valinta
FI Green Motion Car Rental Green Leaf Car 767x767

Green Motionin yritysautovuokrauksen edut

 • Välitön varaus, ei tarvetta soittaa
 • Hallinnoi aikaisempia ja tulevia varauksia
 • Luo omia käyttäjiä organisaatiossasi
 • Excel raportointi
 • ECO-tietoinen yritysvuokra-auto
Auton vuokraus yritykselle green motion
Autonvuokraus yritysasiakas green motion