Deutsch (Deutschland) English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) български български
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers Our Fleet Electric Vehicles

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

Blog

News

New locations Awards Environmental News View all

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Apua ennen vuokrausta

Apua vuokrauksen aikana

Apua vuokrauksen jälkeen

Varauksen tekeminen / asiakaspalvelu

Jos haluat tehdä uuden varauksen tai jos tarvitset lisätietoja ennen varauksen tekemistä, käytä yllä olevaa "Apua ennen vuokraamista" -lomaketta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Vaihtoehtoisesti voit soittaa toimipisteisiin toimistoaikoina 09.00 - 17.00

Rovaniemi, Kittilä ja Ivalo: 0201213540

Oulu Puh: 0201213520

Kemi Puh: 0201213520

Helsinki Puh: 0201213510

Maailmanlaajuinen Puh: +442071864000

Varauksen muuttaminen tai jatkaminen

Huomaa, että kaikki muutospyynnöt on tehtävä kirjallisesti, emmekä voi hyväksyä tai vahvistaa muutoksia puhelimitse.

Voit muuttaa olemassa olevaa varausta, joka ei ole vielä alkanut

Jos vuokrauksesi ei ole vielä alkanut ja haluat tehdä muutoksia, käytä yllä olevaa "Apua ennen vuokraamista" -lomaketta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jo aloitetun varauksen muuttaminen tai jatkaminen

Jos olet jo noutanut vuokra-autosi ja haluat jatkaa tai muuttaa vuokraustasi, ota yhteyttä suoraan vuokraamoosi. Heidän yhteystietonsa löytyvät vuokrasopimuksesta tai käymällä sijaintisivullamme ja etsimällä noutopaikkasi.

Kysy vapaista Franchising paikoista

Jos sinulla on kysyttävää auton ja pakettiautonvuokrauksen Franchise yrittäjyydestä ja käytöstä Green Motionilla, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] tai soita meille:

Suomi +358201213540

Maailmanlaajuisesti: +442071864000

Ongelmia vuokrauksen kanssa?

Green Motion käyttää kansainvälistä franchising-järjestelmää kunkin maan kanssa, jonka omistaa ja jota käytetään Master Franchise -sopimuksen nojalla. Green Motion -verkko on sitoutunut tarjoamaan parasta palvelua markkinoiden johtavilla hinnoilla. Pyrimme kaikki tarjoamaan laadukasta palvelua, mutta toisinaan ymmärrämme, että asiat voivat mennä pieleen. Voit kuitenkin olla varma, että kun asiat menevät pieleen, teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi.

Helpoin ja tehokkain tapa ilmoittaa ongelmasta on käyttää yllä olevaa "Apua vuokrauksen jälkeen" -lomaketta. Asiakaspalvelutiimi tarkistaa tapauksesi ja pyrkii ratkaisemaan tapauksesi 14 päivän kuluessa.

Etkö vieläkään ole tyytyväinen?

Jos tapauksesi on ollut avoinna 14 päivää etkä ole saanut vastausta tai haluat laajentaa tapausta, ota yhteyttä seuraaviin:

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutetut vuokrat: [email protected]

Missä tahansa muussa maassa kuin Isossa-Britanniassa toteutetut vuokrat: [email protected]

Matkakumppanit

Jos olet matkatoimisto, matkanjärjestäjä tai online-matkatoimisto ja sinulla on kysyttävää kumppanuudesta kanssamme, ota yhteyttä:

Email: [email protected]