español (México) English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) български български
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers Our Fleet Electric Vehicles

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

Blog

News

New locations Awards Environmental News View all

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Huolehdi maailmasta ympärillämme

Välitämme ympäristöstämme joten ryhdyimme yrityksenä toimiin kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla vähentämällä vaikutuksiamme ympäristöön. Kierrättämme ja käytämme uusiutuvaa energiaa mahdollisimman paljon. Jokainen kanssamme toimiva franchising-yrittäjä noudattaa tätä käytäntöä, joten voit olla varma, että valitsemalla Green Motion -vuokraamon valitset vuokraamon joka välittää.

FI Green Motion Car Rental Frog 767x767

Pyrimme kaikilla liiketoiminta-alueillamme:

  • Noudattamaan kaikkia asiaankuuluvia paikallisia lakivaatimuksia, käytännesääntöjä ja määräyksiä
  • Vähentämään päästöjä maalle, vedelle ja ilmalle
  • Vähentämään veden ja energian käyttöä
  • Minimoimaan jätettä ja kasvattamaan kierrätystä
  • Hyödyntämään ympäristöystävällisempiä tuotteita ja kestäviä materiaaleja kaikissa toimistoissamme koko verkostossamme
  • Saada muut toimittajat ja yhteistyökumppanit mukaan tavoitteidemme toteuttamiseen
  • Edistää ympäristöystävällistä ostokäyttäytymistä.

Joten, mitä me todella teemme?

Ympäristöystävällinen autokalusto

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman tunnetuimpien autovalmistajien kanssa, kuten Citroen, Toyota, Honda, Lexus ja BMW, ja meillä on etuoikeutettu mahdollisuus vuokrata ympäristöteknologian kärjessä olevia ajoneuvoja. Olemme valinneet huolellisesti jokaisen kumppanivalmistajamme ajoneuvot, joiden avulla voimme todella tarjota valikoiman vuokra-autoja pienistä kaupunkiautoista ylellisiin limusiineihin, jotka kaikki antavat asiakkaillemme mahdollisuuden vähentää hiilidioksidipäästöjään.

Vihreä energia

Avatessamme uuden toimipisteen, arvioimme tarkoin energiakulutuksen varmistaaksemme tehokkaimman tavan lämmitykselle ja sähkölle.

Joissakin tapauksissa on välttämätöntä, että toimipisteemme saavat virran (tai vaihtoehtoisesti lämmityksen) kansallisen verkon kautta. Jos näin on, toimipisteillä on pakollinen vaatimus käyttää 'vihreämmän' tunnisteensa perusteella valittuja sähköntoimittajia. Jokaisessa vuokrauspaikassa on vähän energiaa käyttävät valaistusyksiköt joissa käytetään matalaenergisiä lamppuja. Joissakin tapauksissa asennamme passiiviset anturit, jotka sytyttävät ja sammuttavat valot automaattisesti (riippuen valaistusta tilasta ja sen käytöstä) energiankulutuksen vähentämiseksi entisestään.

Otamme kierrättämisen vakavasti ja olemme asentaneet moniin toimipisteisiimme kierrätyspisteitä (tila voi olla lentokentillä hieman rajattua, mutta henkilökuntamme auttaa teitä löytämään lähimmän kierrätyspisteen pyydettäessä).

Kierrätämme kaikki hyväksytyt kierrätettävät materiaalit (tämä voi vaihdella maittain), kierrätämme vettä, jota käytämme ajoneuvojemme puhdistamiseen, henkilökunnan tiloissa on bioastioita ja kannustamme asiakkaitamme käyttämään hyväkseen niitä kun vierailet. Ne on värikoodattu, mutta henkilökunta on aina valmiina auttamaan, jos et ole varma.

Kestävien materiaalien käyttö

Kun perustamme toimipisteen, teemme kaikkemme paikallisten ympäristötietoisten toimittajien löytämiseksi ja avaamme toimipisteen mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Käytämme kierrätettyjä materiaaleja mahdollisuuksien mukaan kyltteihin, minimoimme paperinkulutuksen (joskus joitain tarvitaan, joten hankimme kierrätettyä paperia) ja varmistamme, että mahdolliset rakennusjätteet ovat uudelleenkäytetty toisessa paikassa tai kierrätetty.

Puhtaanapito

Hankimme ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja ja kierrätämme tietenkin kaikki astiat niiden tyhjentyessä (ostamme suurempia astioita mahdollisuuksien mukaan jätteiden minimoimiseksi). Pienennämme myös vedenkulutusta ottamalla käyttöön vaihtoehtoisia tapoja puhdistaa ajoneuvojamme, kuten höyrypuhdistus, veden talteenotto ja kierrätys sekä vedettömät puhdistusprosessit mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki Green Motionin työntekijät ovat vastuussa työskentelystä tämän politiikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan ympäristöaloitteitamme ja olemme tyytyväisiä kaikkiin palautteisiisi tai ehdotuksiisi kaikilla liiketoiminta-aloillamme. Jos haluat lisätietoja sitoutumisestamme ympäristöön tai haluat tehdä ehdotuksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]