български English English Türkçe (Türkiye) Türkçe (Türkiye) italiano (Italia) italiano (Italia) español (España) español (España) français (France) français (France) polski (Polska) polski (Polska) svenska (Sverige) svenska (Sverige) srpski (latinica, Crna Gora) srpski (latinica, Crna Gora) Deutsch (Deutschland) Deutsch (Deutschland) Nederlands (Nederland) Nederlands (Nederland) suomi (Suomi) suomi (Suomi) hrvatski (Hrvatska) hrvatski (Hrvatska) српски српски lietuvių (Lietuva) lietuvių (Lietuva) latviešu (Latvija) latviešu (Latvija) español (México) español (México) English (Malta) English (Malta) български български
Green Motion Car and Van Rental Locations Franchise / Affiliate Terms and Conditions Contact Book Now

About

Environmental Policy Social and Corporate Responsibility Green Heart Donation Giving Back Careers Our Fleet Electric Vehicles

Loyalty

Green Silver Gold VIP

Multi-Product

Basic Plus+ Premium Premium+

Locations

Turkey South Africa United Kingdom View all

Blog

News

New locations Awards Environmental News View all

Cool Motion

COVID-19

Corporate

Autonvuokrauksen määritteleminen uudelleen olemalla avoin, rehellinen ja läpinäkyvä

Esittelyssä yhden tuotemerkin, monen tuotteen strategia.

Autonvuokraus on tunnetusti hämmentävää ja vaikeasti ymmärrettävää, jolloin asiakkaat usein turhautuvat ja hämmentyvät. Parhaita tarjouksia etsivät asiakkaat siirtyvät yleensä verkkoon ja löytävät lukemattomia tuotemerkkejä ja ostovaihtoehtoja. Puute on kuitenkin epäselvä siitä, mitkä tuotemerkit tarjoavat minkä palvelutason ja mikä sisältyy / ei sisälly vuokraan.

Autonvuokrausala valmentaa asiakkaita keskittymään parhaaseen käytettävissä olevaan hintaan, mutta kun se näyttää parhaan hinnan, Autonvuokrausala ei ole vaikuttavasti avoin, rehellinen ja läpinäkyvä kuluttajan suhteen, yleensä ei määritellä mitä sisältyy tai mitä ei sisälly ja mistä voi tulla pakollinen tuotteen osto noutohetkellä tiskiltä.

Haluamme muuttaa tätä ja olemme ottaneet rohkean ensimmäisen askeleen määritelläksemme autovuokraamomme uudelleen julkaisemalla uraauurtavan uuden 'yhden tuotemerkin, monen tuotteen' ehdotuksen, joka tarjoaa asiakkaille enemmän helppoutta, joustavuutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Olemme yksinkertaisesti välittäneet valinnan asiakkaalle, joka usean tuotteen tarjouksemme avulla voi yksinkertaisesti valita heille sopivan tuotteen, mittarilukeman sekä ylimääräisten ja talletusten kustannusten suhteen.

Joten jos etsit autonvuokrauskokemusta, jossa voit nauttia edullisista hinnoista, mutta haluat välttää yllätykset tiskiltä, ​​valitse Green Motionin monituote.

Jokainen monituotteistamme on suunniteltu antamaan sinulle vuokrauskokemus, jonka haluat saada, olipa kyse päivän parhaasta hinnasta tai tuotteesta, joka antaa sinulle suuremman tai rajoittamattomat kilometrit ja pienemmän tai nolla-omavastuun. Katso alla kaikki tuotekuvauksemme ja lyhyt video, joissa on lisätietoja tuotteistamme. Huomatessasi, kun etsit parhaan hinnan Green Motion -palvelusta, näet jokaisen tuotteen vierekkäin, jolloin voit helposti päättää, mikä niistä sopii sinulle.

Esittelyvideo

Basic - paras hinta

Basic-pakettimme on ihanteellinen, jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta, jos et matkusta liian pitkälle ja olet varma, että suunnitelmasi eivät muutu. Peruspakettiamme ei voida muuttaa, peruuttaa tai palauttaa, mutta vastineeksi se tarjoaa hyvän hinnan autonvuokrauksesta. Huomaa, että kun valitset Green Motion Basic -palvelun, sinun on katettava suurempi omavastuu ja katevarmenne, jotka näkyvät kokonaan, kun etsit valitsemaasi autoa. Valitettavasti emme voi hyväksyä Visa-electron kortteja. Vuokraukseen vaaditaan luotto- tai pankkikortti.

 • Rajoittamattomat kilometrit
 • Korkeampi omavastuu
 • Korkeampi katevarmenne
 • Polttoaine täysi - täysi
 • Ei peruutettavissa / Ei muutettavissa / Ei palautetavissa
Katso esittelyvideomme Basic monituotteesta

Plus + - sisältää peruutuksen

Jos etsit hieman enemmän joustavuutta mahdollisille muutoksille tai peruutuksille, Plus + -pakettimme on paras vaihtoehto. Plus + tarjoaa sinulle myös alhaisemman omavastuun ja katevarmenteen sekä ehtojen mukaisen peruutuksen. Vaadittu omavastuu ja katevarmenne näytetään, kun etsit hintaa, kun käyt läpi varausprosessiamme, ilman piilotettuja maksuja. Valitettavasti emme voi hyväksyä Visa-electron kortteja. Vuokraukseen vaaditaan luotto- tai pankkikortti.

 • Rajoittamattomat kilometrit
 • Keskisuuri omavastuu
 • Keskisuuri katevarmenne
 • Polttoaine täysi - täysi
 • Peruutus käyttöehtojen mukaisesti
Katso esittelyvideomme PLUS+ monituotteesta

Premium - ensiluokkainen suoja edulliseen hintaan

Jos etsit lisäetuja ja joustavuutta, Premium-pakettimme on paras vaihtoehto. Premium tarjoaa loistavaa vastinetta rahalle, pienellä omavastuulla ja katevarmenteella sekä rajattomilla kilometreillä koko vuokra-ajan. Valitettavasti emme voi hyväksyä Visa-electron kortteja. Vuokraukseen vaaditaan luotto- tai pankkikortti.

 • Rajoittamattomat kilometrit
 • Pieni omavastuu
 • Pieni katevarmenne
 • Polttoaine täysi - täysi
 • Peruutus käyttöehtojen mukaisesti
Katso esittelyvideomme PREMIUM monituotteesta

Premium Plus - antaa sinulle mielenrauhan

Premium Plus on räätälöity kattavimmaksi tuotteeksi, jos etsit täydellistä mielenrauhaa ja mukavuutta koko vuokra-ajan. Premium Plus tarjoaa vaivatonta kokemusta ilman ylimääräisiä omavastuita ja alhaisia ​​katevarmenteita sekä rajoittamattoman mittarilukeman vuokrauksen ajaksi. Olemme myös heittäneet muutamia ilmaisia ​​lisäominaisuuksia, jotta voit jakaa ajon toisen henkilön kanssa lisäämällä ylimääräisen kuljettajan tai pyytämällä GPS: tä tai turvaistuinta ilmaiseksi. Premium Plus sisältää myös ilmaisen peruutuksen 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua, mikä lisää joustavuutta.

 • Rajoittamattomat kilometrit
 • Nolla omavastuu
 • Pieni katevarmenne
 • Polttoaine täysi - täysi
 • Lasi ja rengasvauriot sisältyvät
 • Valitse jopa 2 x ilmaista lisävarustetta
 • Ilmainen peruutus jopa 48 tuntia ennen vuokran alkamista
Katso esittelyvideomme Premium Plus monituotteesta

Saa kaikki irti autonvuokraus kokemuksestasi

Kuten näette, olemme työskennelleet kovasti saadaksemme avoimen ja läpinäkyvän tavan valita seuraava autovuokraamo, mutta haluamme sinun saavan vielä enemmän irti autovuokraamostasi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle loistavaa vastinetta rahalle samalla kun annamme auttavan käden ympäristölle, mutta jotta saat parhaan mahdollisen vuokraustasi, pyydämme sinua kiinnittämään erityistä huomiota käyttöehtoihimme ja varmistamaan, että tarvittavat henkilötodistukset ja paperityöt ennen saapumistasi valitsemaasi Green Motion -toimipisteeseen. Huomaa myös, että emme hyväksy Visa-electron kortteja ja tarvitsemme kuljettajan nimelle voimassa olevan luotto- tai pankkikortin

Lisäksi ennen vuokrauksen alkua on todella tärkeää, että käytät aikaa ja vaivaa varmistaaksesi, että ajoneuvosi kunto näkyy oikein vuokrasopimuksessa ja / tai ajoneuvoraportissa (VCR) heti, kun olet olet hyväksynyt ajoneuvon kunnon, voit olla vastuussa vahingoista, mikä voi johtaa lisäkustannuksiin. Jälleen kerran mielenrauhan takaamiseksi suosittelemme, että otat vuokra-autostasi valokuvia, joissa on rekisterinumero ja erityisesti pyörät ja renkaat, koska nämä ovat yksi yleisimmin vaurioituneista alueista ajoneuvossa.

Lisäapua varten olemme tuottaneet lyhyen animaation, joka havainnollistaa ajoneuvon yleisimpiä vaurioalueita (vahinkopisteemme) ja asiakkaan ajoneuvon tarkastusvideon varmistaaksemme, ettei mitään jää väliin.

Katso esittelyvideomme vaurioalueista Katso esittelyvideomme vaurioalueista

Muista, että jopa 20% vuokra-asiakkaistamme voi kokea jonkinlaista vahinkoa vuokra-autonsa vuokrauksen ajan. Ajoneuvon vahingoittumista ei joskus aiheuta sinä tai kukaan kanssanne matkustava, mutta se voi tapahtua, kun ajoneuvo jätetään yksin, kuten toisen ajoneuvon ovi, joka kolhii pysäköintialueella. Siksi on tärkeää, että tarkistat ajoneuvosi kunnon täysin ennen vuokrauksen aloittamista, ja täydellisen mielenrauhan suosittelemme Premium Plus -tuotettamme, jossa on nolla omavastuu.

Kiitos, että valitsit Green Motionin. Odotamme palvelevamme autonvuokraustarpeitasi ympäri maailmaa.